Τυροκομική Αμφιλοχίας

Μπουτσώλης

Εταιρεία

Εταιρεία

Με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό προς την παράδοσή μας, παράγουμε παραδοσιακά τυριά με έμφαση στα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.

Το όραμά μας, το οποίο ξεκίνησε το 1973, ήταν και είναι η παραγωγή εκλεκτών τυριών βασισμένα στις καλές πρώτες ύλες από την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι τα προϊόντα της τυροκομικής μας μονάδας Μπουτσώλης να εδραιωθούν ως τα πιο εκλεκτά για κάθε οικογένεια.

Το αγνό γάλα και οι καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές, μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η φιλοσοφία μας, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο «συνέχιση της παράδοσης, εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών μας και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού», καθιστούν την τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλη μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του τομέα στην Ελλάδα. Με φροντίδα και σεβασμό προς την πρώτη ύλη και με πιστή εφαρμογή των λειτουργικών μας διεργασιών στη μονάδα, παράγουμε τα ακόλουθα προϊόντα: Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο, Μυζήθρα ξηρή, Ανθότυρο, φέτα. Στόχος μας είναι διαθέτουμε σε κάθε σπιτικό τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς!

Οι Αξίες μας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στην Τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλης παραμένουμε πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές, γνωστές για την παραγωγή εκλεκτών τυριών, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ισορροπημένη διατροφή του ανθρώπου.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΩΝ

Αρωγοί μας στην αδιάλειπτη χρήση αγνών πρώτων υλών και, κατ’ επέκταση, στην άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων, είναι οι ντόπιοι παραγωγοί, με τους οποίους αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις και αγαστή συνεργασία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην τυροκομική μονάδα της οικογένειας Μπουτσώλης, για την επίτευξη ενός απόλυτα αποστειρωμένου περιβάλλοντος επενδύουμε συνεχώς, μεταξύ άλλων, σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Οι άνθρωποί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και γνώστες των μυστικών παραδοσιακών συνταγών.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέτουμε τα τυριά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τη δέσμευση της διατήρησης των κορυφαίων παραδοσιακών τους χαρακτηριστικών και της ποιότητάς τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Συμμετέχουμε σε δράσεις της κοινωνίας των πολιτών, χτίζουμε σχέσεις αξιοπρέπειας και συνεχούς αλληλεπίδρασης με αυτήν και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη της προς εμάς.

“Από το 1937 με πολύ αγάπη και μεράκι”

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ως τυροκομική μονάδα, η εταιρεία μας λειτουργεί από τις 22 Φεβρουαρίου του 1973 με την επωνυμία «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΦΟΙ Δ. ΜΠΟΥΤΣΩΛΗ Ο.Ε.», ενώ από το 2002 μέχρι σήμερα λειτουργεί ως ΑΕ με την επωνυμία «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΠΟΥΤΣΩΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, καθιστώντας την μια μονάδα ολοκληρωμένης και καθετοποιημένης παραγωγής, ικανή να εκτελεί όλο το φάσμα των διεργασιών παραγωγής μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, κυρίως σκληρών τυριών.

Η εταιρεία εφαρμόζει τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα που διέπουν τα συστήματα ελέγχου, διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας στον τομέα της τυροκομίας. Άλλωστε, τον Οκτώβριο του 2016 διακρίθηκε και της απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ), στο πλαίσιο διαγωνισμού γευσιγνωσίας που διοργάνωσε ο εν λόγω οργανισμός για την αξιολόγηση, από ειδική επιτροπή, ελληνικών τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων.