Τυροκομική Αμφιλοχίας

Μπουτσώλης

Εταιρεία

Εταιρεία

Με κύριο γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό προς την παράδοση μας παράγουμε παραδοσιακά τυρία με έμφαση στην ποιότητα της γεύσης.

Με αφετηρία το 1973 και όραμα την παραγωγή εκλεκτών τυριών βασισμένα στις καλές πρώτες ύλες από την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας, τα προϊόντα της τυροκομικής μας μονάδας Μπουτσώλης εδραιώθηκαν ως τα πιο εκλεκτά για κάθε οικογένεια. Με αγνό γάλα, καλές πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή το αποτέλεσμα μοιάζει εξαιρετικής ποιότητας και μας συνοδεύεις ως τα νεότερα έτη.

Με έμφαση στην συνέχιση της παράδοσης, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων μας και η συνεχής εκπαίδευση του καταρτισμένου μας προσωπικού, καθιστούν την τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλη, ως μία από τις πιο αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα στον τομέα της. Επεξεργαζόμαστε με θέρμη την πρώτη ύλη και παράγουμε πιστά με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της παραγωγής, τα προϊόντα: Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο, Μυζήθρα ξηρή, Ανθότυρο, φέτα.

Επιδικώκουμε σε ένα μείγμα πολλών παραγόντων, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, για να φτάσει σε κάθε σπιτικό, τα καλύτερα προϊόντα!

Οι Αξίες μας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στην Τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλης, είμαστε σταθερά πιστοί στην παραδοσιακή συνταγή που συμβάλλει στην παραγωγή εκλεκτών τυριών και συμβάλλουν στην σύγχρονη ισορροπομένη διατροφή του ανθρώπου.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΩΝ

Σε συνδυασμό πάντα με τις αγνές πρώτες ύλες, στηριζόμαστε σε μακροχρόνιες σχέσεις με τους ντόπιους παραγωγούς με κορυφαία ποιότητα γάλακτος δίνοντας έτσι εξαιρετική γεύση στα τελικά προϊόντα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην τυροκομική μας μονάδα, σε ένα πλήρες αποστειρωμένο περιβάλλον επενδύουμε συνεχόμενα σε τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και στον άνθρωπο. Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που γνωρίζουν τα μυστικά της παραδοσιακής συνταγής που ξεκινά το 1973 από την οικογένεια Μπουτσώλης.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με ιδιαίτερη χαρά, προσφέρουμε τυριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε μια διαδικασία που τηρείται πιστά στην Τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλης, όλα αυτά τα έτη στην πορεία της τυροκομικής ομάδας. Με αγνότητα και πίστη στην παράδοση δεσμευόμαστε για την παράδοση κορυφαίων σε γεύση τυριών στους καταναλωτές.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Μέλημα μας, η συμμετοχή στην κοινωνία με συνεχείς δράσεις, ώστε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη μας δίνετε απλόχερα, χτίζοντας μια σχέση αξιοπρέπειας και συνεχής αλληλεπίδρασης.

“Από το 1937 με πολύ αγάπη και μεράκι”

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας λειτουργεί ως τυροκομική μονάδα από την 22η Φεβρουαρίου του 1973 με την επωνυμία «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΦΟΙ Δ. ΜΠΟΥΤΣΩΛΗ Ο.Ε.». ενώ με τη μορφή της ΑΕ «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΠΟΥΤΣΩΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ως τυροκομείο λειτουργεί από το έτος 2002 εως και σήμερα.

Χρησιμοποιούμε προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, καθιστώντας έτσι την μονάδα μας ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη, η οποία είναι σε θέση να διεκπεραιώνει όλο το φάσμα της διαδικασίας παραγωγής μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, κυρίως σκληρών τυριών.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί όλα τα συστήματα ελέγχου διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζονται σήμερα στην τυροκομεία και εφαρμόζει τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα.

Σημαντική ήταν η διάκριση της εταιρείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ), όπου τον Οκτώβριο του 2016 διοργάνωσε έναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας για την αξιολόγηση από ειδική επιτροπή των ελληνικών τυριών και των γαλακτοκομικών προϊόντων που προτάθηκαν από τις διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις και την απονομή τιμητικών βραβείων για τυροκομικά προϊόντα υψηλής γεύσης, τα οποία ονομάστηκαν Βραβεία Γεύσης Ελληνικών Τυριών.